Tekelenburg Elektrotechniek BV

Onze partners

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen tot energiebesparende producten en diensten om het verbruik te verminderen. Daarom bieden wij als specialist in elektrotechniek een breed scala aan oplossingen voor diverse doelgroepen. Met onze slimme, digitale en duurzame aanpak streven we ernaar, samen met onze partners, om aan al uw behoeften te voldoen.

GIRA is dé autoriteit op het gebied van slimme gebouwentechniek. Hun innovatieve oplossingen optimaliseren comfort, veiligheid en energie-efficiëntie in woningen en commerciële ruimtes.

KNX is dé standaard voor slimme gebouwautomatisering. Hun technologie maakt het mogelijk om verschillende systemen in gebouwen te integreren en te beheren, waardoor comfort, efficiëntie en veiligheid worden gemaximaliseerd.

XXTER is een toonaangevend merk op het gebied van slimme gebouwautomatisering. Hun geavanceerde oplossingen bieden een naadloze integratie van diverse systemen voor optimaal comfort, efficiëntie en veiligheid in residentiële en commerciële omgevingen.

Theben is een vooraanstaand merk in de wereld van gebouwautomatisering. Hun geavanceerde systemen bieden naadloze integratie van diverse technologieën, waardoor ze comfort, efficiëntie en veiligheid optimaliseren in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

VEB, een autoriteit in de beveiligingssector. Ze vertegenwoordigen erkende beveiligingsbedrijven en staan garant voor hoogwaardige standaarden en expertise. Hun focus op kwaliteit en professionaliteit versterkt het vertrouwen en de betrouwbaarheid van de gehele beveiligingsbranche.

installQ is een toonaangevende organisatie binnen de installatiesector. Als vertegenwoordiger van erkende installatiebedrijven bieden ze hoogwaardige standaarden en expertise voor optimale installatieoplossingen. Met hun focus op kwaliteit en professionaliteit dragen ze bij aan het vertrouwen en de betrouwbaarheid van de installatiebranche.

EasySecure is een vooraanstaand merk op het gebied van toegangscontrole en bezoekersregistratie. Hun geavanceerde systemen bieden efficiënte oplossingen voor het beheren van toegang en het registreren van bezoekers. Met een focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid bieden ze optimale veiligheid en beheersbaarheid voor bedrijven van elke omvang.

Satel is een gerenommeerd merk in de wereld van beveiligingssystemen. Hun geavanceerde producten bieden betrouwbare oplossingen voor professionele beveiligingstoepassingen. Met een focus op innovatie en kwaliteit voorziet Satel in de behoeften van klanten wereldwijd, en biedt zo gemoedsrust en bescherming in elke omgeving.