Tekelenburg Elektrotechniek BV

Projecten

Bij Tekelenburg elektrotechniek zijn we trots op wat we doen. We laten graag een greep uit onze projecten zien. 

Druk op de foto’s voor meer details.

Vrieshuis Lagemaat
sell logestiek pand
Installaties SELL Plastics

Utiliteitsbouw

Bij Tekelenburg Elektrotechniek laten onze projecten in bedrijfsgebouwen zien wat onze vakkennis en functionele installaties kunnen bieden. We beheersen alle disciplines van elektrotechniek in eigen beheer, inclusief E-installaties, datanetwerken. Denk aan energienetwerken, verlichtingssystemen, domotica/knx systemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Met onze expertise zorgen we voor betrouwbare en geavanceerde oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant en hun omgeving. 

Woningbouw

Bij Tekelenburg Elektrotechniek begrijpen we dat elke woning uniek is en een specifieke benadering vereist. Of het nu gaat om een standaard installatie of de nieuwste innovaties op het gebied van domotica, wij hebben de expertise in huis om aan al uw behoeften te voldoen. Wij beheersen elk aspect van het bouwproces, van ontwerp tot uitvoering, en leveren installaties die zorgen voor veiligheid, comfort en energiezuinigheid, waardoor bewoners volop kunnen genieten van hun woonomgeving.

Woningrenovatie Leusden

Service & Onderhoud

Bij Tekelenburg Elektrotechniek is service en onderhoud een vak apart. We staan klaar voor eindgebruikers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s. In langdurige klantrelaties komt onze expertise volledig tot zijn recht.

Als gecertificeerd specialist voeren wij inspecties en controles uit. Of het nu gaat om preventief, dagelijks of correctief onderhoud, wij zijn er om te helpen. Wij staan garant voor een snelle opvolging bij calamiteiten en storingen.

Beveiligingen & netwerken

Bij Tekelenburg Elektrotechniek is het ontwerpen, installeren en onderhouden van beveiligings- en netwerksystemen onze specialiteit. Onze oplossingen zijn niet alleen toekomstbestendig, maar ook voorbereid op uitbreiding en nieuwe ontwikkelingen.

Onze gespecialiseerde medewerkers zijn verantwoordelijk voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging, intercom/videofoon en gecertificeerde brandbeveiliging. Deze worden steeds vaker geïntegreerd in een overkoepelend beveiligingssysteem.

Met de traditionele kantooromgeving die steeds meer plaatsmaakt voor werken op afstand, zorgen onze experts ervoor dat netwerken flexibel meebewegen met deze veranderingen door middel van hoogwaardige databekabeling en een betrouwbaar wifi-netwerk. Bij Tekelenburg Elektrotechniek staan zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.