Inbraakbeveiliging

Wanneer u veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk vindt, is het verstandig op te kiezen voor apparatuur die werkt. Met een goed uitgedacht beveiligingsplan en de juiste vorm van een inbraaksignalering systeem, wordt u ten tijde van een inbraak direct gealarmeerd. Het systeem is o.a. afhankelijk van het object, de indeling en het gewenste/ gevraagde beveilligingsnivo 

De beveiligingsapparatuur die wij installeren is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. Het inbraak signalering systeem is over het algemeen op maat gemaakt, zeer gebruiksvriendelijk, beheersbaar en de menu’s in de  Nederlandse taal

Wij bieden duurzame apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen. Alle installaties leveren en monteren wij geheel in eigen beheer, waardoor u voorkomt dat zaken niet correct op elkaar zijn afgestemd en er problemen ontstaan. Voordat wij voor u aan de slag gaan informeren en adviseren wij u overigens zorgvuldig. Daarbij is er ruimschoots gelegenheid om uw eisen en wensen kenbaar te maken ten aanzien het inbraaksignalerings systeem, zodat wij voor u het juiste product op de juiste plaats kunnen verwezenlijken.

Beveiligingsplan

Het systeem kan op veel manieren worden bediend en ingesteld, ook kan er in veel gevallen met een app en een smartphone worden in -en uitgeschakeld, ook kunnen de status, de openstaande zones, het logboek en eventuele storingen kunnen uitgelezen worden op een smartphone, uiteraard beveiligd en dus alleen door bevoegde personen.

 De centrale kan door ons op afstand worden uitgelezen en deels onderhouden indien u daar toestemming voor geeft, alle functies kunnen worden uitgelezen en bijgesteld .

Wij maken gebruik van de oplossingen van Satel een top merk

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het bespreken van uw wensen (of de eisen van de verzekeraar) en indien gewenst maken wij een prijsopgave voor u.