Tekelenburg Elektrotechniek BV

Het is verstandig om de werkzaamheden aan een elektra installatie over te laten aan een deskundige installateur. De aanleg en controle van een elektrotechnische installatie kunt u met een gerust hart overlaten aan Tekelenburg elektrotechniek BV. Als specialistisch elektrotechnisch bedrijf zijn wij een ideale partner voor bedrijf en particulier voor de aanleg van diverse elektra installaties.

Van advies tot realisatie

Het maakt voor ons elektrotechnisch bedrijf geen verschil of u ons inschakelt voor het aanleggen van een eenvoudig stopcontact of een volledige beveiligingsinstallatie, wij komen graag bij u langs om de elektrotechnische installatie voor u te verzorgen. Als totaalinstallateur kunt u ons inschakelen voor advies tot de aanleg van een elektra installatie, zodat u ontvangt wat u nodig heeft en bij slechts één bedrijf terecht kunt.

Meer weten over onze diensten?

Bekijk gerust meer informatie over ons bedrijf op deze website. U vindt hier voornamelijk informatie over (nood)verlichting, data netwerken, camera beveiliging en toegangscontrole. Dit zijn de producten die wij het meest leveren en waar wij optimaal in zijn gespecialiseerd. Bel of mail ons direct als u advies op maat nodig heeft voor een elektra installatie of meer wilt weten over onze diensten en werkwijze.